ponedeljek, 6. oktober 2008

Fara

3. in 4. oktobra smo šli na ekskurzijo :D.... blo nam je SUPR!!! =D... (če se kdo ne strinja .... -_- no comment =P)

Najprej smo šli do Trubarveje domačije pol v rojstno hišo enega pomembnega gospoda k je narediu reformo slovenskega jezika... pol smo šli u robnco mau suho robo pa čarovnce pogledat... pa smo se spet na bus natovorl in se pelal do grada Kostel... pol pa končno u dom! =D


Za večerjo smo zelooooo velik pojedl (xD).... ob 8h smo mel pa odbojkarski turnir. Tisti, ki so igrali so bili razdeljeni v 4 skupine (Carji, Večni carji, Specijalci in Rdeči hozentregerji). zmagal so Carji =D (še enkrat bravo ;D). Nato smo pa fuul "utrujeni" šli počas "spat" (=P).


Za zajtrk smo se bl izkazal (pojedli smo veliiiik in so ble kuharce zadovoljne)... pol pa skor direkt na sprehod po Fari. Šli smo do slapa Nežica.


Ko smo se napokal u avtobus, smo se peljal u Kočevski Rog in smo se ZGUBL!!!! medtem, ko smo probal najdt Bazo 20. Nekam smo zalutal in je bla cesta preveč ozka, da bi naprej pelal, zato (bravo šoferju!!) smo neki časa ritensko vozil in Bazo 20 končno našl!... Tm smo vidl male barakice. To je biu naš zadnji stop predn, da smo se prpeljal nazaj pred GIMB. :)


Fara


P.S. Tjaša bo dala še slikce gor! =D

Ni komentarjev: